vazen & potten

Veel vazen en potten zijn zo ontworpen dat ze ook zonder bloemen interessant van vorm zijn.

Sommige vazen zijn in de zomer in de tuin te plaatsen.

De urnen en grafmonumenten zijn in nauw overleg met de nabestaanden gemaakt en geplaatst. Er zijn ook  recente voorbeelden speciaal voor een urnenexpositie gemaakt. Zie voor grafmonumenten bij de categorie monumentaal

Klik op de afbeelding voor een grotere versie.

serie Rottko-vazen

Prijs: € 15 tot 50 euro

Een serie van 40 dubbelvormen met de schilder Rottko als inspiratiebron. De dichtbij elkaar liggende kleuren met in elkaar overlopende glazuren aan de buitenzijde. De contrastkleur binnenin de vazen. Onregelmatigheid, een rafelige tussenrand en een strakke bolvorm als onderste helft. Elke vorm is volkomen uniek qua vorm, maat en kleur. Vormen om in de hand te nemen en de glanzende en matte glazuurhuid te voelen.

Klik op de afbeelding voor een grotere versie.

wintervazen

Prijs: € 180 per stuk

Slanke vaas en een gevouwen vaas met loopglazuren. Maat grootste 50 cm hoog. Witte steengoed klei op 1200 graden gebakken.

Klik op de afbeelding voor een grotere versie.

Prijs: € 150, 150 en 40

Een deel van een serie grote kannen in klassieke, maar ook afwijkende vormen. Het kleine kannetje heeft een knop als handvat. De twee grote kannen hebben een gekleurde klei als basis. Delen zijn ongeglazuurd gebleven.

Klik op de afbeelding voor een grotere versie.

twee oosterse vazen

Prijs: € elk 150

Als stel gemaakt, maar los te koop. Basis is een okerkleurige steengoedklei. Gedeeltelijk geglazuurd, ingekraste engobe. hoogte 36 cm.

Dorpstraat 57-59
3461 CR Linschoten
T. (0348) 417 980